OUTFORCE MEDIA | LOCATIES

OutForce Media heeft inmiddels ruime ervaring in het plaatsen van tijdelijke buitenreclame in de openbare ruimte. We werken samen met diverse gemeentes in Nederland.

Wenst u een campagne in een niet vermelde gemeente? Wij kunnen vaak op korte termijn de juiste regelingen treffen dankzij onze kennis en ervaring.

TOPlocaties

Buitenreclame in diverse steden


OutForce Media biedt op diverse locaties in grote steden mogelijkheden aan waar vormen van tijdelijke buitenreclame zijn toegestaan. In nauwe samenwerking met verschillende gemeentes wordt er gewerkt aan een gedoogbeleid voor deze nieuwe vorm van tijdelijke buitenreclame.

Mogelijkheden per stad

Op het kaartje hierboven kunt u inzoomen op de betreffende stad en kunt u klikken op de specifieke locatie waar OutForce Media al één of meerdere campagnes heeft geplaatst. Op deze manier kunt u goed zien wat tijdelijke buitenreclame kan doen in Amsterdam of in andere steden als Rotterdam, Den Haag of Eindhoven. Vraag voor de mogelijkheden per stad informatie aan bij OutForce Media, aangezien er voor elke specifieke locatie plaatselijke regels gelden. Een vergunning is altijd nodig voor het plaatsen van een Trotter of Exposurebox, behalve als het op privégrond geplaatst zou worden.


Tijdelijke buitenreclame op lokaal niveau

Buitenreclame is een massa medium, maar kan ook heel goed lokaal worden ingezet. Tijdelijke buitenreclame op lokaal niveau kan mogelijk gemaakt worden door OutForce Media in onder andere de volgende steden:

Stad    Inwoners    Locaties
Buitenreclame Amsterdam   785.000   Rai, Gustav Mahlerplein, IJpromenade (EYE), Buikslotermeerplein,
Museumplein
Buitenreclame Rotterdam   612.000   Stationsplein, Blaak, Wilhelminakade, Zuidplein, Willemsplein, Pr. Alexanderplein, Museumpark, Blijdorp, Eendrachtsplein, Schouwburgplein
Buitenreclame Den Haag   495.000   Hofvijver, Spuiplein etc.
Buitenreclame Utrecht   312.000   Jaarbeurs
Buitenreclame Eindhoven   216.000   Stationsplein, 18 Septemberplein, Stadhuisplein etc.


Verder hebben wij goede contacten met diverse andere gemeenten om voor u communicatiemogelijkheden in de openbare ruimte te creëren. Hieronder en op het kaartje staan nog een aantal steden waar we in het verleden hebben gestaan en waar we verschillende mogelijkheden hebben. Het betreft:

Buitenreclame in Tilburg, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Haarlemmermeer, Zoetermeer, Maastricht, EdeHengelo en Wageningen.